jaahalli
 
halli Eurajoen halli tarjoaa erinomaiset puitteet turnausten ja leirien järjestämiseen. Halli sijaitsee Eurajoen kunnan liikuntakeskuksen alueella. Hallin ympäristössä on kaikki tarvittavat palvelut onnistuneen leirin tai turnauksen järjestämiseksi. Kaikki tarvittavat oheispalvelut sijaitsevat näkö- ja kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Urheilukenttä, kuntosali, liikuntasali ja valaistu kuntopolku mahdollistavat leirin monipuolisen oheisohjelman toteutuksen.
Majoitus- ja ruokailupalvelut voit halutessasi saada aivan hallin vierestä EKO:n tiloissa. Lisätietoja EKO:n palveluista saat tarvittaessa täältä.
Myös hallin kahvio tarjoaa mahdollisuuden tilausruokailuun turnausten yhteydessä. Kahvion yhteydessä sijaitseva kabinettitila tarjoaa mahdollisuuden joukkuepalavereiden, koulutuksen ja kokouksien sekä erilaisten illanviettojen järjestämiseen.

Myös jäättömän ajan tapahtumien järjestäminen onnistuu helposti hallin tiloissa. Halli tarjoaa upeat puitteet konserttien, messujen, tanssien tai muiden suurempien tapahtumien järjestämiseen.
kabinetti_ja_kahvio